Σάββατο 25 Αυγούστου 2007

ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ

Σήμερα καίγεται όλη η Ελλάδα.

Εκτός από το Αγαθονήσι.

Τι να καεί άλλωστε εδώ πέρα; Πέτρα στη πέτρα ο τόπος αλλά με καθαρό φρέσκο αέρα και κόσμο…..

Μηδέν συντονισμός. Αλαλούμ αρμοδιοτήτων, χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.

Άφαντοι οι καθ’ ύλην αρμόδιοι υπουργοί.

Το χαζοκούτι αποτελεί για μια ακόμη φορά, τη κύρια πηγή πρόσκτησης των πληροφοριών…από τους αρμοδίους της ΠΠ και των διάφορων συναρμόδιων υπουργείων και οργανισμών.

Εμπρηστές, σου λένε. Ναι δεν αμφιβάλλω, αλλά γιατί δεν τους πιάνεται ρε καλόπαιδα;

Σαλιώνετε φακέλους με ψηφοδέλτια σε κομματικά γραφεία, αντί να είσαστε στη δουλειά σας; Κ….παιδα;



Κομματισμός σε όλο το κρατικό στερέωμα.

Πρόσφατο τρανταχτό παράδειγμα το παρακάτω :

Kάποτε πίσω στα 2006, τον Φεβρουάριο, ήταν 3 συμμαθητές στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, Αντιναύαρχοι :

Ο Παναγιώτης ο Χηνοφώτης, που έγινε Α/ΓΕΕΘΑ (ο Ναύαρχος Τάκης φίλος του Μπουγιούκανιτ), ο Δημήτρης ο Γούσης, που έγινε Α/ΓΕΝ και ο Βαγγέλης ο Κοροβέσης, που ήταν Διοικητής της Σχολής Εθνικής Αμύνης.

Σήμερα από τους τρεις ο ένας έχει αποστρατευθεί εδώ και 2 χρόνια (ο Κοροβέσης), ο άλλος ο Ναύαρχος Τάκης, πάει για Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ και ο Γούσης ο Τάκης, αν δεν δηλώσει παραίτηση – γιατί είναι αρχαιότερος του νυν Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Γράψα – θα μείνει να ξημεροβραδιάζεται στα δώματα του ΓΕΝ….

Τώρα θα μου πείτε γιατί τα ανεβάζω αυτά και ποιον τελικά ενδιαφέρουν;

Ίσως και να έχετε δίκαιο, αλλά μια και ξεκίνησα κάτι να γράφω, ας το τελειώσω….

Στις 23/8/07, έγινε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, κάτω στον Πειραιά, η παράδοση του ΓΕΕΘΑ, από τον Ναύαρχο Τάκη, στον Στρατηγό Γράψα.

Στο πρωτόκολλο, προβλέπεται και ο αποχωρών και ο παραλαμβάνων να διαβάζουν την ημερησία τους διαταγή, στην οποία, κατά βάση, κάνουν απολογισμό του έργου στη διάρκεια της θητείας τους, δίνουν παραινέσεις και κατευθύνσεις, έτσι ώστε το στράτευμα, να πάρει μια γεύση, που λένε, τι θέλει και που το πάει ο μεγάλος….

Αντιγράφω από την ημερησία διαταγή του Τάκη


(του ναύαρχου που ανασκευάσθηκε σε πολιτευτή….)


ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΤΗΣ 23 ΑΥΓ 2007


« Αξιωματικοί, υπαξιωματικοί, μαθητές των παραγωγικών σχολών, στρατιώτες, ναύτες, σμηνίτες, εθνοφύλακες και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ολοκληρώνοντας μετά από δυόμιση χρόνια την θητεία μου ως Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ και επιχειρησιακός Διοικητής των Μειζόνων Επιχειρησιακών Σχηματισμών, απέρχομαι σήμερα από την ενεργό υπηρεσία, παραδίδοντας τα καθήκοντα μου στον άξιο Στρατηγό Δημήτριο Γράψα, προκειμένου να συνεχίσω να υπηρετώ την πατρίδα μου με διαφορετική αποστολή. »

Δηλαδή προκειμένου….. να στρατευθεί σε ένα κόμμα !!
Δηλαδή να υπηρετήσει τη Πατρίδα…… από κομματικά μετερίζια !!
Αυτά που την προηγούμενη μέρα υπέγραφε σε διαταγές, για να πάψουν τα στελέχη να χρησιμοποιούν ΠΛΑΓΙΑ ΜΕΣΑ (σ.σ πλάγια μέσα, κατά την στρατιωτική ορολογία = ρουσφέτι, βύσμα, μέσο), τα κάνει μέσα σε λεπτά πολιτευτική πρακτική !!


και παρακάτω:

« Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης για την τιμή που μου έκανε, τιμή η οποία αντανακλά στις Ένοπλες Δυνάμεις. »

Δηλαδή, τη τιμή που του έκανε να τον ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ !!

και ακόμη παρακάτω:

«Άνδρες και Γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων,

Η πατρίδα, σας έχει εμπιστευθεί την τιμή της Σημαίας και την υπεράσπισή της. Όλοι σας έχετε ενστερνισθεί, το ότι ο Ελληνικός λαός σας αγαπά και η πολιτεία σας στηρίζει. Εναπόκειται σε εσάς να φανείτε αντάξιοι, και να καταδείξετε ότι οι υψηλές αμυντικές δαπάνες αποτελούν αποτελεσματική επένδυση στην εθνική μας ασφάλεια και όχι περιττό έξοδο. »

Ναι, αλλά σε σένα ανήκει η κομματική σημαία και άντε να με πείσεις ότι 2,5 χρόνια τώρα υπερασπιζόσουνα την Ελληνική Σημαία και όχι την κομματική !!

Σε ποιόν κύριε Τάκη εναπόκειται να φανεί αντάξιος και ποιών αξιών ;

Του κομματικού αρχηγού;

Ξέχασες κύριε Τάκη ότι γράφεις ΗΔ του Α/ΓΕΕΘΑ ;

Γιατί κοροϊδεύεις αυτούς από τους οποίους, μέχρι το βράδυ της 22/8/07, υποχρέωνες (ως όφειλαν εκ του ΣΠΚ) να σε χαιρετούν και να σου αποδίδουν τιμές;

Γιατί επισημοποίησες με τον πιο αφελέστερο και χονδροκομμένο τρόπο, τόσα που σέρνονταν στους ορόφους του πενταγώνου, για πλήρη κομματικοποίηση ;

Γιατί ΚΑΙ εσύ έγινες ένας από τους μοχλούς κομματικοποίησης των ΕΔ, όπως ακριβώς έκανε το άλλο κόμμα στα 1981;

Και ακόμη παρακάτω:

«Αξιωματικοί, υπαξιωματικοί, μαθητές των παραγωγικών σχολών, στρατιώτες, ναύτες, σμηνίτες, εθνοφύλακες και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αποχωρώντας σήμερα από το στράτευμα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας κυρίους Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο και Ευάγγελο Μεϊμαράκη, καθώς και τους Υφυπουργούς, κυρίους Βασίλειο Μιχαλολιάκο και Ιωάννη Λαμπρόπουλο για την άριστη συνεργασία, την κατανόηση και την στήριξη που μου παρείχαν καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας μου.»
Ναύαρχος Παναγιώτης Χηνοφώτης Π.Ν
Αρχηγός ΓΕΕΘΑ


Ξέχασες τη ντόρα τάκη !!



Δεν θα προσπαθήσω να κομματικοποιήσω, υπέρ ή κατά κάποιου κόμματος, το θέμα.
Όλοι ξέρουμε ότι το εκάστοτε ΚΥΣΕΑ, προσπαθεί να τοποθετήσει Αρχηγούς είτε πρόσωπα που κατά βάση διαθέτουν τα τυπικά και εν πολλοίς ουσιαστικά προσόντα, αλλά θα ήθελε πάντα να πρόσκεινται στο κόμμα, είτε – αν δεν μπορεί να βρει τόσο καλό συνδυασμό (!) - να τοποθετήσει Αρχηγούς που τουλάχιστον δεν θα έχουν «εκτεθεί» κομματικά στο παρελθόν.
Όλοι ξέρουμε ότι ένας Α/ΓΕΕΘΑ, είναι ο επικεφαλής του συνόλου των ένστολων που υλοποιούν την στρατιωτική διπλωματία.


Από την 23/8/07, ξαναθυμηθήκαμε ότι κάποιες φορές ο Α/ΓΕΕΘΑ απλά είναι κομματικοποιημένος, με επιταγή που εξαργυρώνεται όταν τούτο κριθεί επωφελές….


Το προσωπικό των ΕΔ, πάντα θα ήθελε (νομίζω) να το αφήσουν πολιτικοί του ταγοί, ήσυχο να κάνει ή τουλάχιστον να προσπαθεί να κάνει, την αποστολή του.


Τώρα με την αποδοχή της πρότασης – από τον ναύαρχο Τάκη – να πολιτευτεί, όσο ήταν σε ενεργό υπηρεσία, τι πρέπει να σκεφτούν όλοι οι από κάτω από αυτόν;


Μα τι άλλο; Από το….
σε πιο κομματικό άρμα να «δεθώ» για να προχωρήσω.

Και επειδή δεν είναι – και ούτε πιστεύω ότι θα είναι – όλοι έτσι, ας δούμε τι έλεγε ο συμμαθητής του ο Κοροβέσης, όταν παρέδινε τη διοικήση της ΣΕΘΑ:



«…Μέσα από κριτήρια που ο καθένας οριοθετεί και τις βλέψεις/επιδιώξεις που κατά καιρούς προκύπτουν, η κριτική για τις κρίσεις παίρνει, πέραν των συναδελφικών συντεχνιών, κυρίως κομματικούς χρωματισμούς λες και αντιμετωπίζεται κατ΄εαυτόν το θεμελιακό και καθοριστικό τρόπο η υλοποίηση της πολιτικής της εκάστοτε κυβέρνησης και κατά επέκταση κόμματος και όχι η πελατειακή συναλλαγή δουλικής υποταγής μεταξύ ένστολων και ασπόνδυλων κατά καιρούς ηγεσιών με τους κομματικούς και όχι μόνο φορείς!!!!!!!!
Αυτό άλλωστε δεν επιδιώκει με διακυμάνσεις ή εξαιρέσεις η εκάστοτε πολιτική ηγεσία και διαχρονικά έχει επιτύχει την πλήρη απονεύρωση των ηγεσιών του στρατεύματος στο να προβάλει βέτο σε ακραίες μεθοδεύσεις; Όλο αυτό το νωθρό κλίμα καλλιεργείται και μάλιστα με αυξανόμενους ρυθμούς από το σαθρό κατεστημένο ανίκανων και ανάξιων στελεχών, οι οποίοι προκειμένου να εξυπηρετήσουν ιδία προσωπικά και στενά συντεχνιακά συμφέροντα προσφέρουν κατ' επίφαση υπηρεσίες του κόμματος (…).»

ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΗΘΩΝ !!

ΥΓ 1
Ας είναι καλά ο φίλος ο GREG που θυμήθηκε κάτ σχετικά δικά μου παλιά και τα μάζεψε αριστοτεχνικά στο σημείωμά του Τζάμπα




ΥΓ2



και επειδή δεν μ'αρέσουν τα κορκοδείλια δάκρυα ΟΛΩΝ τώρα που όλη η πελοπόνησος καίγεται ......
αλλά ούτε και το μπάχαλο του γκουβέρνου του πρώην και του νυν....

γεια σας αγαπούλες ....μου

(και πρώην και νυν....)









2 Comments:

At Σάββατο, Αυγούστου 25, 2007 6:40:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Γεια σας. Η φαντασίωσή μου είναι femdom με την Ντόρα Μπακογιάννη! Τι θεϊκές ποδάρες! Να με ξάπλωνε στις μπουτάρες της και να με καταχέριζε στα οπίσθια. Η πιο βρώμικη φαντασίωσή μου. Μάλλον η πιο βρώμικη είναι femdom με Ντόρα και Κοντολίζα Ράις μαζί. Η Ντόρα η γυναικάρα η καθαρόαιμη φοράδα να με καταχερίσει, κι έχει και βαρύ χέρι..., και η black bitch η Κοντολίζα να με μαστιγώσει αλύπητα. Αααααααχχχ...

Εάν έχετε σέξυ φωτογραφίες της Ντόρας Μπακογιάννη ή της Κοντολίζας, παρακαλώ στείλτε μου. Ή εκείνο το βίντεο που έδειχνε ο Θέμος με την Ντόρα Δήμαρχο στο Σύνταγμα, που την έδειχνε σαν δράκουλα - την φανταζόμουν να με δαγκώνει και είχα χύσει δεν ξέρω πόσες φορές.

Επίσης όποια αυταρχική κυρία θέλει να κάνουμε chat ή real life bdsm, αυτή να είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, να την λέω "Κυρία Υπουργέ", "Κυρία Μπακογιάννη", και εγώ να κάνω τον υπάλληλό της, τον υπηρέτη της, την φιλιππινέζα της ακόμη, ας μου γράψει και θα κάνω ό,τι θέλει, ό,τι μου ζητήσει.

Για σοβαρές προτάσεις, γράψτε μου στο: mikrotsoutsounos στο gmail τελεία com

Ευχαριστώ

Μαυρίστε τον Κωστάκη Καραμανλή, να γίνει Αρχηγός η αφέντρα Ντόρα

 
At Τρίτη, Αυγούστου 28, 2007 3:01:00 μ.μ., Blogger ΠΗΓΑΣΟΣ said...

Ψυχραιμία δούλε.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home