Δευτέρα 5 Μαρτίου 2007

Ο ΑΪ ΣΤΡΑΤΗΣ

Μεγάλος ντόρος για τον τσαμπουκά του κουμπάρου του ΚΚ...!

Πολύ μεγάλος ντόρος, λες και δεν το ξέραμε, ή δεν το είχαμε ''μουρμουρήσει'' εδώ και καιρό..

Το αναμαινόμενο (και πούμαστε ακόμη...).

Με κάθε τρόπο και σε κάθε στιγμή οι ''φίλοι'' μας υπογραμμίζουν ότι ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αι δε πάτε να λέτε εσείς ότι θέλετε...

Και εμείς;

Βάζουμε το Νάυαρχο να φωνάζει

" Τα ζητήματα εθνικής κυριαρχίας δεν δύνανται να αποτελέσουν αντικείμενο «συζητήσεως» με ουδένα ομόλογό μου εντός ή εκτός ΝΑΤΟ, αλλά ούτε και σε οιοδήποτε συλλογικό όργανο του ΝΑΤΟ. Τα θέματα εθνικής κυριαρχίας καθορίζονται από το διεθνές δίκαιο και τις διεθνείς συνθήκες και συμφωνίες και συμβάσεις, τις οποίες υποχρεούνται να τηρούν όλες οι χώρες και δεν είναι η Ελλάδα αυτή που παρουσιάζεται ασυνεπής σε αυτό το πεδίο."

...και να ''στέλνει'' μηνύματα σε 'Αγκυρα και ΝΑΤΟ...!!

Ρε ποιον πάτε να κοροϊδέψετε;

2 μέρες κάνατε να συνενοηθείτε Κώστας- Θοδώρα και λοποί και βρήκατε την εύκολη λύση το Ναύαρχο, όπως τότε που τον στείλατε στο Ναύπλιο και στα μουσεία κομπολογιού, να συμφωνήσει τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης...!

Αλλά εσείς οι ανεπάγγελτοι επαγγέλματος ''ταγοί'' τσιμουδιά για τη ταμπακιέρα...

Ναι, το ξέρουμε, εσείς λέτε ότι η Τουρκία πρέπει να μπει στην ΕΕ..!

Αυτά λένε οι στρατηγικοί σας εταίροι....!

Κι΄από κοντά το ''πιπίλισμα''

''Η υπουργός Εξωτερικών, η οποία ανακαλύπτει τελευταία πως βασική της μέριμνα δεν μπορεί να είναι μόνο οι εξωτερικές απειλές της χώρας αλλά και οι εσωτερικές βολές εναντίον της, το ξέρει και γι’ αυτό βαδίζει με το σύνθημα «δεν τσιμπάμε, χαμηλοί τόνοι και ψυχραιμία». Δεν είναι σέξι ή δημοφιλές σύνθημα, είναι όμως συνετό και ενδεδειγμένο για τη σημερινή δύσκολη συγκυρία.''

Αυτό είναι το σύνθημα, μπας και ξεσηκωθούν οι ''τρελοί'' οι Έλληνες και μας χαλάσουν τη σούπα !

'Ετσι πρέπει να περάσει στο πόπολο, σιγά-σιγά και δίχως φανφάρες, το ''μήνυμα'', μη μιλάτε ρε τώρα, είναι δύσκολοι καιροί !!

Αλλά :

Το ''Ένας χρόνος Ντόρα στο ΥΠΕΞ'' του GREG τα λέει όλα.....

Η δε ''συζήτηση με ένα εθνίκι'' του bfo, είναι όλα τα λεφτά...

2 Comments:

At Δευτέρα, Μαρτίου 05, 2007 8:59:00 μ.μ., Blogger Greg said...

Μερσί για το link!

Έτσι είναι! Και τώρα με την ξεφτίλα να βγεί η Ντόρα σαν κλητήρας του Αμερικανικού Πενταγώνου να τα βάλει με τη Μόσχα μας οδηγεί να αναφωνήσουμε κι' εμείς:

Δεν τσιμπάμε Ντόρα!

Ο Ελληνικός λαός παρά την ολομέτωπη επίθεση, παρά ένα σημαντικό ποσοστό κιοτήδων (αμφιβόλου καταγωγής για να πώ και τα εθνικιστικά μου αλλά Λιακό) έχουν αρχίσει να αγανακτούν. Είναι τόσο εξώφθαλμη η "επίθεση" του κόματος του εξωτερικού (κατά Γιανναρά) που δεν μαζεύεται με τίποτα...

Όλοι ψάχνουν και ψάχνονται!

Σε παραπέμπω στο blog της ange-ta να θαυμάσεις κι' άλλα ύποπτα, σε χαμηλότερο επίπεδο απ' αυτό της ΥΠΕΞ μας, πλην όμως ενδεικτικά.

 
At Τρίτη, Μαρτίου 06, 2007 2:56:00 μ.μ., Blogger ΠΗΓΑΣΟΣ said...

Έχουμε (νε) φθάσει στον πάτο του πηγαδιού. Φαντάζομαι τους χαμηλόβαθμους υπαλλήλους του ΥΠΕΞ, σε τι σύγχυση πρέπει να βρίσκονται. Όλα υπέρ της Κας ΥΠΕΞ, αλλά πιας χώρας? Της εκείθεν ή της από δω πλευράς του Ατλαντικού!!!!
Τους λυπάμαι, γιατί αυτοί τουλάχιστον δεν φταίνε σε τίποτε..
Ενδιαφέρον το λινκ της ange-ta που προτείνεις.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home