Κυριακή 21 Μαΐου 2006

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ’ ΤΑΝΕ !!!!


ΜΙΑ ΟΥΤΟΠΙΑ[1]

Το σχεδιάγραμμα της ΟΥΤΟΠΙΑΣ του Sir Thomas More[2]


ΑΝ οι κκ βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
ΑΝΤΙ των δημόσιων διαπληκτισμών και τον συγγραφικό οίστρο τους, που κατά τη γνώμη μου γίνονται για να φρενάρουν – όπως γράφεται – την όποια δυναμική προσπαθεί να αναπτύξει ο ΓΑΠ, ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΔΙΠΛΑ του και τον βοηθούσαν να βρεθούν ο περιπόθητες ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ και όχι να τον σμπρώχνουν (φανερά ή κρυφά) στη ‘’φυγή του προς τα εμπρός’’ και τις ‘ανορθόδοξες’ επιλογές του…………………

ΑΝ στο κυβερνηρικό επίπεδο
ΑΝΤΙ
της ‘’νευρικής κρίσης που έχει προκύψει, με τις αλλεπάληλες και αλληλοσυγκρουόμενες - επί πολλών θεμάτων – απόψεις, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΑΝ (το ΟΛΟΝ της ΝουΔου), την ενότητα και την παραγωγική λειτουργία του κυβερνητικού σχήματος……………

ΑΝ
ΑΝΤΙ
των συζητήσεων για τις (αγαπητές στα παιδιά) φιγούρες του Θεάτρου Σκιών του Σπαθάρη, ΓΙΝΟΤΑΝ συζητήσεις πραγματικές για την διαφθορά…………….

ΑΝ
ΑΝΤΙ
να εστιάζουμε το αυτί μας και τα μάτια μας, στους μουσουλμάνους και να ‘’ανακαλύπτουμε την Αμερική’’, ΔΙΑΛΕΓΟΜΑΣΤΑΝ ΣΟΒΑΡΑ για για την εξωτερική πολιτική που εφαρμόζει η Άγκυρα, η οποία ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν έχει και δεν πρόκειται να αποστρατικοποιηθεί…………………………….

ΑΝ
ΑΝΤΙ
των συζητήσεων για το αν ήταν σωστό ή όχι το timing για την υποψηφιότητα της Γκιουλ μπακτσέ και των συνημμένων που κουβαλά ή θα υποχρεωθεί να κουβαλήσει στη πλάτη της (βλέπε δηλώσεις Φαϊκογλού και ποιος ξέρει τι άλλο θα προκύψει), ΑΝΑΛΥΑΜΕ ΤΟ ‘’ΦΕΡΕΣΘΑΙ’’ των τοπικών αιρετών Ταγών της Θράκης και ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ, ΟΜΟΝΟΟΥΣΑΜΕ, (ανεξαρτήτου χρώματος και κόμματος) και ΧΑΡΑΖΑΜΕ ΚΟΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, κατοχυρωμένη με νόμο της Βουλής, για το μείζον θέμα της Θράκης…………………………..

ΑΝ ο κάθε κ.Καλατζής και ο κάθε κ.Σγουρίδης
ΑΝΤΙ
να προσπαθεί να με πείσει για το ορθόν ή όχι των αποφάσεων των κομμάτων τους, για την περιοχή, ΚΑΘΟΤΑΝ ΜΑΖΙ και βλέπανε τι κάνουν οι νυν, οι πρώην και οι επόμενοι Ταγοί της Τ.Α εκεί ψηλά, που για να μαζέψουν σταυρούς, αυτοί οι τοπάρχες (!), νομιμοποιούν, με τη παρουσία τους, εορτές των απαγορευμένων με τελεσίδικες αποφάσεις του Αρείου Πάγου, κάθε λογής ‘’τουρκικών’’ ενώσεων, νεολαιών και διδασκάλων………………….

ΑΝ τα κόμματα
ΑΝΤΙ
αυτής της κατάπτυστης ανοχής απέναντι σε τέτοιου είδους πρακτικές, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΤΑΝ ΣΟΒΑΡΑ και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΠΕΥΘΥΝΑ, για τις προεκτάσεις που διαφαίνονται στη Θράκη, που όμως αισθάνομαι ότι θα έχουν σοβαρές επιπτώσεις και στη κεντρική πολιτική σκηνή…………………………

ΑΝ
ΑΝΤΙ
να συζητάμε ‘’παραθυράτα’’ αν θα πρέπει ή όχι να φύγει ο Βουλγαράκης, σκύβαμε ΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ και χωρίς ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΒΙΣΜΟ, στα προβλήματα του μπάχαλου που δείχνει να είναι η χώρα……………………………………….

ΑΝ τα κόμματα
ΑΝΤΙ
της νωχέλειας και της αναβλητικότητας, ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ το ένα το άλλο, για τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν, για την ανοικοδόμηση του ΟΛΟΥ ελληνικού γίγνεσθαι χωρίς να εστιάζουν την προσοχή τους στο τι θα συμβεί την ‘’επόμενη’’ μέρα στον ΚΚ ή στον ΓΑΠ, αλλά τι θα συμβεί ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ……………………….

ΑΝ οι Παπάδες
ΑΝΤΙ
να φωνάζουν για τον gay DA VINCI και τον εβραίο Ντανμπράουν, ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ εμάς τους λαϊκούς, με αγάπη για τις αμαρτίες μας και όχι με ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ, που - πώς να το κάμωμεν άλλωστε - διώχνουν αντί να συσπειρώσσουν το νοήμον ‘ποίμνιο’……………………………………………….

ΑΝ οι κκ.Σημίτης και Θ.Πάγκαλος
ΑΝΤΙ
να αναγνωρίσουν, στη Μαδρίτη το 1998, ότι η Τουρκία έχει ζωτικά συμφέροντα και δικαιώματα στο Αιγαίο, ΕΠΕΜΕΝΑΝ και την ΥΠΟΧΡΕΩΝΑΝ να αναγνωρίσει τη Διεθνή συμφωνία για το Δίκαιο της Θάλασσας, που ξεκάθαρα λέει ότι ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ…………………………………………

ΑΝ ο κ.Μ.Λιάπης
ΑΝΤΙ
να δεχθεί τη τροποποίηση του ΑΝΝΕΧ-12 του ICAO (αφορά σε ΄Ερευνα και Διάσωση σε αεροπορικά ατυχήματα στο Αιγαίο), τον Οκτώβριο 2004 – με την οποία καταργήθηκε η ρητή αναφορά που υπήρχε μέχρι τότε,ότι η Ελλάδα έχει την αποκλειστική ευθύνη και αρμοδιότητα για την ΄Ερευνα και Διάσωση, μέσα στο ελληνικό FIR – ΕΠΕΜΕΝΕ να διατηρηθεί αυτή η παράγραφος……………………….

ΑΝ ο κ.Μ.Λιάπης
ΑΝΤΙ
να αποδεχθεί (στην ίδια σύσκεψη), ότι θα έλθουμε σε συμφωνία με την Τουρκία, για τον ελάχιστο αριθμό σωστικών μέσων, ΕΠΕΜΕΝΕ και έβρισκε τα λεφτά για να επανδρώσει με τα κατάλληλα αεροπορικά και ναυτικά μέσα τα νησιά του Ανατολιού Αιγαίου……………………………………………………………

ΑΝ ο κ. ΚΚ
ΑΝΤΙ
να συζητά με τον κουμπάρο του δευτερεύουσας σημασίας θέματα, ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ για το θράσος του Ταγίπ, να απαιτεί τη συν-διαχείρηση και συν-εκμετάλλευση του Αιγαίου και ότι πρέπει να συν-αποφασίζει με την Ελλάδα για τις άδειες του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ………………………………………………………….

ΑΝ το ΚΚΕ
ΑΝΤΙ
να ‘’βάζει πλάτες’’- κατά πως γράφεται- στη ΝουΔου, έχοντας συμφωνήσει για τις εκλογές των ΟΤΑ, ΑΝΥΨΩΝΕ λόγο αντιπολιτευτικό, μια που κάποτε φαινόταν πιστό στις, παροχημένες μεν ιδέες του, αλλά τουλάχιστον πιστό……………………..

ΑΝ τα δύο μεγάλα κόμματα
ΑΝΤΙ
να μικρο-πολιτίζουν, τηλε-παραθυριάζονται, αντί να αρκούνται σε επερωτήσεις ‘’ελέγχου’’, ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ να παράγουν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΡΓΟ και ΘΕΣΕΙΣ και να πάρουν την ΤΥΧΗ ΜΟΥ, γαμώτο μου, στα χέρια τους και όχι να την αφήσουν στους κάθε λογής ‘’νταβατζήδες’’, ‘’επίδοξους διαδόχους’’, ‘’γκρι κουστουμάδες’’ και ‘’τριτο-πολιτάδες’’…………………………………..

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ’ ΤΑΝΕ !!!!







[1] Χίμαιρα, όνειρο, φαντασία. Περισσότερα εδώ

[2] Περισσότερα γι’αυτόν εδώ

7 Comments:

At Κυριακή, Μαΐου 21, 2006 10:34:00 μ.μ., Blogger Greg said...

Αυτά τα αν "ονειρεύομαι" κι' εγώ που και που...

Μετά βάζω Καζατζίδη κι' ακούω το

"όταν κοιμάται ο δυστυχής κανείς μην τον ξυπνήσει"

"Σπάει ο νταλκάς" κι' έρχομαι στα "ίσα" μου!

 
At Δευτέρα, Μαΐου 22, 2006 12:00:00 π.μ., Blogger ΠΗΓΑΣΟΣ said...

Τέλος πάντων,πολλά ΑΝ μου φαίνεται έγραψα και φοβάμαι ότιθα βρεθεί κάποιος να πει ότι ''αν η γιαγιά του είχε καρούλια θα ήτανε τραινάκι'', αλλά δε πειράζει.Πολλά τα αν, τώρα τι γίνεται!

 
At Δευτέρα, Μαΐου 22, 2006 1:53:00 π.μ., Blogger Mirandolina said...

θα ήτανε πατίνι, πήγασε, όχι τραινακι!

 
At Δευτέρα, Μαΐου 22, 2006 9:17:00 π.μ., Blogger Greg said...

Γειά σου ρε Μιραντολίνα :-D

Πήγασε, βάλε τη φωτογραφία της γιαγιάς σου γρήγορα να αποφασίσουμε... Γιατί θα πλακώσουν οι αντιμιραντολινικοί (πως τα κατάφερες και είναι τόοοσοι πολλοί;) από δώ και θα γίνει
"του σημαίνοντος και του σημαινομένου"!

 
At Τετάρτη, Μαΐου 24, 2006 1:08:00 π.μ., Blogger des said...

πέρασα απο δω σήμερα, περίμενα , περιμένω κείμενο..αν και τα εχεις ήδη πεί...
καλή συνέχεια..

 
At Παρασκευή, Μαΐου 26, 2006 6:49:00 μ.μ., Blogger Greg said...

Αν υποψιάζομαι σωστα... είσαι "επι φυλακή"

Σε κάθε περίπτωση καλό κουράγιο (κι' οι "απ' έξω" το χρειαζόμαστε επίσης) και σε περιμένουμε με αναλύσεις...

 
At Τετάρτη, Μαΐου 31, 2006 1:55:00 π.μ., Blogger ΠΗΓΑΣΟΣ said...

@ MIRANDOLINA
Πες και ψέματα!!

@ GREG
Πριτς που θα την βγάλω στο διαδύκτιο γριά γυναίκα!!
Α και για την καχυποψία σου, δεν θα πω τίποτε, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πάντως για τις ευχές σου. Καλύπτουν και τις προηγούμενες.

@i-adespoti
Σ'ευχαριστώ που περνάς κι'όταν απουσιάζω.Δε ξέρεις τι χαρά μου έδωσε το σχόλιό σου, έστω και μετά από 7 περίπου μέρες.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home