Τετάρτη 17 Μαΐου 2006

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ

Το θέμα της κυρίας ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ, έχει μπεί σε τροχιά μικροκομματικών αψιμαχιών, στο κράτος του Λεκανοπεδίου.

‘Όλα ξεκίνησαν με την ανακοίνωση του ΓΑΠ, για την υποψήφια του ΠΑΣΟΚ, στην υπερνομαρχία ΔΡΑΜΑΣ-ΚΑΒΑΛΑΣ-ΞΑΝΘΗΣ.

Μετά ήλθαν οι θερμόαιμοι της … πρώην λύγκας του Βορρά.

Σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ άρχισε να υποστηρίζει και να στηρίζει την απόφαση του ΓΑΠ (που όπως ξέρουμε δεν ακολουθησε καμμία δημοκρατική διαδικασία για την εκλογή της).

Εμφανίσθηκε λίγο μετά, (δηλαδή τον εμφανίσανε) και ο βουλευτής της Ν.Δ,
ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ και το BILDIRI του (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ στα ελληνικά), το οποίο υπέγραψε, 4ος στη σειρά, μαζί με άλλα 604 στελέχη της μουσουλμανικής μειονότητας, μεταξύ των οποίων και σχεδόν όλοι οι πρώην βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, της προηγούμενης βουλευτικής περιόδου!!!
Είναι γεγονός ότι στο BILDIRI, καταγράφονται ΟΛΕΣ οι τουρκικές θέσεις για την μειονότητα, συμπεριλαμβάνονται, αυθαίρετα, όχι μόνο οι τουρκογενείς, αλλά και οι Πομάκοι και οι Ρομά. Στη δε επίσημη
ιστοσελίδα του κ. βουλευτή, δεν έχει αφαιρεθεί ο σύνδεσμος για τη Τουρκική Ένωση Ξάνθης, απλά δε σε οδηγεί πουθενά, γιατί εκκρεμεί βλέπεις ακόμη η οριστική δικαστική απόφαση, αν τελικά το σωματείο είναι ή όχι παράνομο.
Έχει βέβαια ένα μεγάλοοο ! για να σε παραπέμπει στα ευκόλως εννοούμενα…

Μάλιστααα...

Άρχισε λοιπόν ένα γαϊτανάκι πολυπολιτισμικών μπουρδολογιών, χωρίς ΚΑΝΕΝΑΣ να πει καθαρά και ξάστερα ότι, συμφέρει εθνικά η δημιουργία πολιτικών στελεχών στο εσωτερικό της μουσουλμανικής κοινωνίας, που δεν θα είναι εξαρτημένα και δεν θα τα αφήσουμε να εξαρτώνται από το τουρκικό προξενείο της Κομοτινής!!

Τι λές ρε ΑΥΝΑΝΑ ΠΗΓΑΣΕ!!

Ποιος, ρε masturbator ΠΗΓΑΣΕ

Θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη τέτοιων θεσμών και ποιος θα ‘’διαπαιδαγωγήσει’’ την τοπική αλλά και πανελλήνια κοινή γνώμη, για να την ‘’οπλίσει’’ - και έτσι να χαλυβδωθεί το κράτος – με τη γνώση και τις θέσεις, έτσι ώστε να εναντιώνεται στις όποιες προσπάθειες και επιδιώξεις του
ΚΟΤΖΑ ΚΑΠΙ !!

Χαθήκαμε στη μετάφραση της ενέργειας του ΓΑΠ .....και στην μη αντίδραση του ΚΚ.

Μπερδευτήκαμε, αν θα πρέπει να δίνουμε πιστοποιητικά φρονημάτων, στους υποψήφιους μειονοτικούς ή αν θα πρέπει να δεχόμαστε τον κάθε κομματάρχη να μας φυτεύει μειονοτικούς υποψηφίους και όλοι εμείς να μην τολμάμε να ρωτήσουμε, τίποτε.


Σουπιές που αμολούν μελάνι για να χάσουμε εμείς το ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ:

Οι ‘’νταβατζήδες’’
Οι
΄΄καραγκιότζηδες’’
Η
‘’αριβίστικη τσογλαναρία και τα ψώνια’’
Οι
‘’υπερήλικες’’
Η
‘’συνουσιακή μας άμυνα’’ !!

Δεν θέλουμε ταγούς που να μας κάνουν να γελάμε ή να τους ειρωνευόμαστε.

Δεν θέλουμε ταγούς που να λένε
ότι τους καταβάσει η κούτρα τους .

Δεν αρκούμαστε σε διαπιστώσεις, όπως:

«
Tο μόνο που καταφέρνουμε είναι να οδεύουμε με ταχύτερους ρυθμούς στην πλήρη απαξίωση του πολιτικού συστήματος. Aυτό που γίνεται σήμερα, δεν έχει ξαναγίνει σε τέτοιο βαθμό και δεν υπάρχουν περιθώρια να συνεχιστεί για πολύ ακόμα».

Ούτε και σε :

’Στερεότυπες φράσεις, εκπροσώπων της ελληνικής διπλωματίας, που επί δεκαετίες κυριαρχούσαν, όπως για παράδειγμα τα «περί λεπτών ζητημάτων», «περί της επιταγής να μην ασχολούνται οι τοπικές κοινωνίες με τα ζητήματα αυτά διότι είναι ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και δεν τα γνωρίζουν» ή ακόμα ότι «δεν έπρεπε να διαταραχθεί το ήπιο κλίμα μεταξύ των δύο χωρών», απλώς συσκότιζαν την πραγματικότητα, επιβάρυναν ακόμη περισσότερο τον ούτως ή άλλως αρνητικό συσχετισμό δυνάμεων τοπικά, αποπροσανατόλιζαν την κοινή γνώμη και τέλος έδιναν άλλοθι και βάθαιναν όλο και περισσότερο την πολιτική αφανισμού των Πομάκων’’.

Η Άγκυρα όμως, είναι στριμωγμένη στη γωνία…

Γιατί περιμένει με αγωνία τη κρίση των 25 της ΕΕ, που θα διατυπωθεί με νέα έκθεση για την πρόοδο εφαρμογής των κριτηρίων εξευρωπαίσμού της και ξέρει πολύ καλά ότι όσα κράτη βρίσκονται σε κάποιο στάδιο ενταξιακής διαδικασίας, ΟΦΕΙΛΟΥΝ να τηρήσουν κατά γράμμα τα κριτήρια που έχουν καθορισθεί.

Γιατί ξέρει ότι το κλίμα για την Τουρκία, στην ΕΕ (εξαιρουμένης κατά μαγικό τρόπο της Ελλάδος), δεν είναι καλό (Μέρκελ, Γαλλία, Καναδάς, τους έχουν βάλει στο στόχαστρο).

Και γι’αυτό γίνεται επιθετικότερη…

Απειλώντας τους πάντες και τα πάντα, αλλά κυρίως εμάς.

Εφαρμόζοντας την πάγια τακτική της σύμφωνα με την οποία, όταν αισθάνεται στριμωγμένη, ανοίγει μέτωπα στο εξωτερικό για να πετύχει την εσωτερική συσπείρωση.

Ανανεώνοντας πρόσφατα, με απόφαση του Εθνικού της Συμβουλίου Ασφαλείας, το CASUS BELLI.

Ανασύροντας θέματα από την μειονότητα, χωρίς να υπάρχουν,
βοηθούμενη (χωρίς να το καταλαβαίνουμε) και από εμάς.

Τονίζοντας όπου σταθεί και όπου βρέθει, τα αντιτουρκικά αισθήματα και ενέργειες της Ελλάδος.

Με την αμφισβήτιση του
εναέριου και θαλάσσιου εθνικού χώρου μας.


Θα το πετύχει όμως το σκοπό της η …κουμπάρα, γιατί βλέπω κάτι
κινήσεις του στυλ

..να σας δόκουμε και μία μικρά πίστωσης, μιας που δε ξέρουμε και τι μας προκύπτει..

Εξ’ άλλου κάτι τέτοιο δεν άφησε να εννοήσωμεν η Κοντή Λίζα τις προάλλες;

Για όλα όμως αυτά τα σοβαρά πολιτικά θέματα, όταν τίθενται εκ των πραγμάτων, επί τάπητος,
οι ‘’σταρ’’ της ελληνικής πολιτικής προτιμούν είτε τη σιωπή είτε τις άνευ κόστους λάϊτ ρητορικές αντιπαραθέσεις.


ΑΦΕΡΙΜ!!


ΥΓ

1. Για τα ‘’ψώνια’’, τους ‘’καραγκιότζηδες’’, τους ‘’αριστερούςδιανοούμενους’’, τη ‘’τσογλαναρία’’ και τη ‘’συνουσιακή άμυνα’’, πρόλαβα!!
2. Για το φιρ – φιρ σε άλλο μπλογκάκι (τώρα δε προλαβαίνω).

2 Comments:

At Τετάρτη, Μαΐου 17, 2006 10:26:00 π.μ., Blogger Greg said...

Την πίστωση θα την δώκωμε! Διότι μπορεί "οι υποχρεώσεις να έχουν αναβαθμισθεί σε κριτήρια" αλλά σαν καλοί πλανόδιοι πραματευτάδες είμαστε εθισμένοι στις πιστώσεις...

Για να σοβαρευτώ, είμαι βέβαιος (μια και δείχνει μοναδική εξήγηση) ότι η απεριόριστη πίστωση έχει δοθεί στα δύο ταξίδια του Κωστάκη, στο ένα του Μολυβιάτη και στα δύο της Ντόρας! Όσα "ταξίδια" είχε κανει ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο Καραμανλής παππούς, ο Αντρέας μην πώ κι' ο Σημίτης μαζί, τα έκαναν "τα παιδιά" σε 2,5 χρόνια!

 
At Τετάρτη, Μαΐου 17, 2006 4:00:00 μ.μ., Blogger ΠΗΓΑΣΟΣ said...

Ξέρεις κάτι GREG;
Παλιά με είχε απασχολήσει η εξής υπόθεση εργασίας:
Γιατί τα μπιφτέκια των GOODY'S αρέσουν περισσότερο στο κόσμο, από αυτά των MacDONALD;
'Εχοντας την εμπειρία και των μεν και των δε, ψαχνόμουνα χρόνια να βρω το γιατί.
Μία και μοναδική απάντηση νομίζω ότι υπάρχει.
Τα μπιφτέκια των GOODY'S είναι κλονοποιημένο, κατά ελληνικό τρόπο, ΄΄γρήγορο φαϊ΄΄των αμερικάνικων, των MacDONALD's και ως εκ τούτου δεν δημιουργούν πνεύμα αντιπάθειας και αντιαμερικανισμού.

ΥΓ
Γραμμένο ως υπόθεση εργασίας για τον desk officer για την Ελλάδα, στο state department του στρατηγικού εταίρου, αλλά και για όλους του ΄΄προοδευτικο-πολυπολιτισμικούς΄΄ φωστήρες και λοιπούς ταγούς αυτής της ταλαίπωρης γωνιάς της ΝΑ Ευρώπης.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home