Τετάρτη 12 Απριλίου 2006

ΕΝΑ …..Coglione ΚΑΙ ΜΙΣΟ

(Σφόδρα επηρεασμένος από το Ιταλικό debate!)

Τι κάνει κάποιος όταν είναι στριμωγμένος στη γωνία;

ΑΜΥΝΕΤΑΙ.

Ποια, κατά πως λένε, είναι η καλύτερη άμυνα;

Η ΕΠΙΘΕΣΗ

Το ίδιο κάνει και η Τουρκία.

Αυτή τη περίοδο βλέπουμε να γίνεται μια πάλη στο εσωτερικό της.

Το βαθύ κράτος (οι Στρατηγοί της δηλαδή), πολεμάει τους ‘’ευρωπαϊστές πολιτικούς (τους Ισλαμιστές ντε που λέγαμε και παλιότερα;).

Με την Αμερική δεν τα πάν και τόσο καλά.

Με την ΕΕ επίσης, διότι η Γαλλία με πρωτοβουλία της, έβαλε τους 25 να συζητήσουν το δικαίωμα κάθε χώρας-μέλους να θέτει πρόσθετα κριτήρια (πέρα από αυτά που περιλαμβάνονται στα 35 κεφάλαια της διαδικασίας ένταξης της), για την Τουρκία.

Με τους γείτονες Γκιαούρηδες, έχουν το μόνο πεδίο που μπορούν να πουλήσουν τον ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ τους, καθότι εμείς είπαμε….

Μας είπαν, καθήστε καλά ρε colioniδες, γραφικοί γίνατε α! και σας έχουμε βαφτίσει και Στρατηγικούς μας Εταίρους !!

Αλλά (έστω και για τα μάτια του ‘’λαουτζίκου’, που το θυμήθηκα ο ...Cogliones), τους τη βγαίνουμε και λίγο ανάποδα και παρεμβαλλόμαστε στην πορεία τους για την ΕΕ και δε μπορούν να το χωνέψουν οι …κουμπάροι.

( και για να μη γιελιόμαστε - και να σοβαρέψουμε και λίγο - η στάση μας απέναντι στην είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ, δεν είναι και ότι καλύτερο. Η εκτίμηση που έχουμε ότι οι …κουμπάροι τώρα που μπαίνουν στην ΕΕ, θα αλλάξουν στάση στα Ελληνο-Τουρκικά, είναι ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Αν σκεφτούμε δε ότι ίσως να χρειασθεί να το παίξουμε και λίγο τσαμπουκάδες, βλέποντας γύρω μου τι παίζεται, βλέπω τη γραμμή της εξωτερικής μας πολιτικής, από ‘’αμφιβόλου’’, να γίνεται ΟΛΩΣ ΔΙ΄ΟΛΟΥ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.
Καθ’ότι μας τελειώσανε οι μάγκες – που λέει και η αοιδός - ή τους πάτησε το τραίνο, ή ……).

΄Αρα;
(συμπεραίνουν οι …κουμπάροι)

Δε ρίχνουμε ρε σεις, ένα ‘πεισόδιο στους γκιαούρηδες, για το μειονοτικό;
Που να βρουν καιρό να το καταλάβουν με τα σήριαλ της ‘’Βαβυλιάδας’’ των ‘’σκανδάλων’’, άσε που έχουμε και τη Θοδώρα που έκανε την αρχή και μίλησε για
τζαμί.

Δε τους ρίχνουμε και άλλο ένα ‘πεισόδιο με τα βακούφια, που έχουν ένα σορό και μάλιστα και στα Δωδεκάνησα; (ευκαιρία να κάνουμε αρχή τώρα, για να έχουμε να διεκδικούμε αύριο).
Κι΄ας τους να τρέχουν !

ΚΑΙ ΜΕΙΣ;

ΣΤΗ ΚΟΣΜΑΡΑ ΜΑΣ !!

Έχουμε γεμίσει από ‘παραθυράτους’’ να εξηγούν σε μένα και σε όλους τους αποχαυνομένους(;) απογοητευμένους(;), βολεμένους(;) και προπάντων ΜΗ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ (;) συνέλληνες, ποιος έχει και ποιος όχι, δίκαιο!

Ψάχνουμε πώς θα πολιτικοποιήσουμε ΠΛΗΡΩΣ, τις δημοτικές εκλογές, λες και για να είναι καλός ένας δήμαρχος για την τοπική κοινωνία, πρέπει να ανήκει σε χρώμα και σε κόμα!

Έχουμε γεμίσει από ‘’μικρούς τυμπανιστές’’ που κτυπούν το ταμπούρλο, για να δώσουν ρυθμό στα συνθήματα των νεολαίων, που βομολοχούν, αλλά επειδή το κτυπούν (οι τυμπανιστές, το ταμπούρλο), πολύ δυνατά, δεν ακούν τις βρισιές των στρατικοποιημένων νέων (δε με νοιάζουν τα κόματα και τα χρώματα) και μετά σου λένε με τη μεγαλύτερη αφέλεια (προσποιούνται;),

‘’ Ρε σεις παιδιά, αλήθεια σας λέω, δεν άκουσα τίποτε! Ξέρετε τι φασαρία γίνεται στα αμφιθέατρα; Χαμός!

ΣΤΟΝ Ο.ΡΥ.ΛΑ, ΣΤΟΝ Ο.ΡΥ.ΛΑ
ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ1

Έχουμε φλομώσει στα μοντελάκια Φιλανδίας και Ιρλανδίας.
Καιρός και για … αρνάκι Νέας Ζηλανδίας!

ΚΑΙ ΓΩ;

Έχω αποδεχθεί το εκάστοτε ΄σύστημα΄΄ να πλασάρει και να προβάλλει τη κάθε ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ, σαν πανάκεια, σαν ΕΙΔΗΜΟΝΑ και EXPERT, σαν λύση ‘’καλύτερης της οποίας δε μπορούσε να βρεθεί’’ !!!

Διαβάζω τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, με τις ΄΄προσανατολισμένες΄΄ αναλύσεις και προσπαθώ να καταλάβω γιατί το ίδιο πράγμα, ο ένας το λέει άσπρο και ο άλλος μαύρο!

ΚΑΙ ΛΕΩ

Ή με θεωρούν ότι είμαι οπαδός του Πρόντι, δηλαδή μ…..ς, κατά Μπερλουσκόνι,
Ή είμαι ΕΝΑ …. Coglione ΚΑΙ ΜΙΣΟ.

ΟΧΙ ΡΕ

Κλωνοποιημένοι του ντακάπο και της βιβλιοθήκης !!
Μια ζωή άνεργοι, αλλά .....illuminati για ηνίοχοι της Ελλαδίτσας!!


ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ….. Coglione ΚΑΙ ΜΙΣΟ!!


ΥΓ. 1
Για το ύφος, I am very sorry,
αλλά είπαμε φταίει ο Μπερλουσκόνι

ΥΓ. 2
Για την ποιητική προσπάθεια σε μερικά σημεία του ποστ, φταίει η τελευταία μόδα του ταμπούρλου και της ……ρίμας !!