Παρασκευή 31 Μαρτίου 2006

‘’COGITO, ERGO SUM’’




‘’ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ, ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ’’
(Περί 'Αδειων Καλαθιών & Μιναρέδων)


Στις 28 Μαρτίου 2006, η κα Υπουργός Εξωτερικών, από ότι λένε τα δημοσιεύματα, μας πέταξε μία ρουκέτα, κάτσε καλά!

Επαναλειτουργία του παλιού τζαμιού στο Μοναστηράκι!!

Συνεργάτες της δε, δήλωναν, με αφοπλιστική ‘’αφέλεια’’, ότι

‘’…. Ζητούμε την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, την ώρα που εμείς δεν έχουμε καν τζαμί στη πρωτεύουσα…’’.

Άλλοι λένε ότι αργότερα το διόρθωσε, λέγοντας ότι δεν έχει αποφασισθεί τίποτε οριστικό και τέτοια.

Περισσότερα Τζαμιά ζήτησε και ο κος Μάνος.

Σε κάποιες που επαφές που είχε η κα Μπακογιάννη, όταν ήταν Δήμαρχος, είχε ξανακάνει θέμα για το τζαμί, στον Αρχιεπίσκοπο, αλλά εκείνος, απέρριψε την πρόταση για το τζαμί στο Μοναστηράκι για τρεις κυρίως λόγους, ο κυριότερος – για μένα - από τους οποίος είναι ότι :

‘’ Το τζαμί, το οποίο χτίστηκε πριν από εκατοντάδες χρόνια, έχει μικρή χωρητικότητα και δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των χιλιάδων μουσουλμάνων που ζουν στην Αθήνα. ‘Ετσι, έλεγαν ιεράρχες, οι μουσουλμάνοι θα προσεύχονται ακόμη και στην πλατεία Μοναστηρακίου ενώ θα συνεχίσουν να λειτουργούν οι παράνομοι τόποι λατρείας που τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί σε διάφορες γειτονιές της Αθήνας ‘’.

Αντίθετες απόψεις, διατυπώνονται στον χώρο του κυβερνώντος κόμματος, σε ότι αφορά την θέση αλλά και την σκοπιμότητα, κατασκευής τζαμιού στην Αθήνα.

Βέβαια το θέμα για την κατασκευή θρησκευτικού χώρου για τους μουσουλμάνους που παρεπιδημούν στο κλεινόν άστυ, είναι παλιό και είναι γνωστό ότι εδώ και 4 χρόνια , είναι υποχρέωση της Ελλάδας, απέναντι στην Ε.Ε. Το γεγονός αυτό όμως, από το να γίνει ένα τζαμί στην καρδιά της Αθήνας, μου ‘’βρωμάει ‘’ λίγο έως πολύ….

Και δεν είμαι βέβαια ρατσιστής, λέω ΝΑΙ στην κατασκευή του, ΟΧΙ όμως στην δημιουργία ΚΕΝΤΡΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ και ΟΧΙ στο κέντρο της Αθήνας. Να γίνει με λεφτά του Ελληνικού Δημοσίου, σε χώρο που να είναι εύκολα προσβάσιμος, από τον τόπο κατοικίας των πολλών μουσουλμάνων, διαφόρων προελεύσεων, κατοίκων, του Λεκανοπεδίου, να παραμείνει κάτω από έλεγχο του Κράτους – και όχι έρμεο στην ασυδοσία ξένων Κυβερνήσεων και …Προξενείων.

Νισάφι πια !!

Σκέφτομαι όμως ότι όταν ο Ταγός, λέει κάτι, χωρίς να το καταλαβαίνει, ανοίγει ασκούς Αιόλου και μετά άντε να τους συμμαζέψουμε.

Θα μου πείτε τώρα,τι φαγώθηκα και μιλάω για Τζαμιά ;

Αλλά βλέπω ότι κρατάει χρόνια αυτή η…. κολώνια.
Μια πολύ καλή συνοπτική (για να μην κουράζει), εξιστόρηση του θέματος, θα βρείτε εδώ.

ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ;

Μήπως φταίει η Θοδώρα;

Για άλλα την στείλαμε, overseas, άλλα έφερε. Τζαμί στο κέντρο της Αθήνας

Και εξηγούμαι.

Μέγας ντόρος, για την επίσκεψή της στας… ΗΠΑ.

Well come και Well Done Dora, από παντού.

Τελικό αποτέλεσμα, μετά την επιστροφή; ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ 1 – 2 – Χ

Τι μας είπαν οι Αμερικάνοι, με άλλα λόγια, έτσι όπως τα κατάλαβα:

Αφήστε βρε παιδιά τις εμμονές σας, εμείς σας θέλουμε για άλλα, όπως τα Βαλκάνια, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, εσείς είσαστε κολλημένοι με την Τουρκία τα Σκόπια και το Κυπριακό !!

Μα τι σόϊ ‘’Στρατηγικοί Εταίροι ‘’ μας, είσαστε !!

(και από μέσα τους, αμ τι! δεν αγοράζετε από μας, εμείς μ…..ες είμαστε που θα βοηθήσουμε; Κάτσε να σας ρίξουμε και ένα επεισόδιο, με το τζαμί να δείτε πόσα απίδια βάζει ο σάκκος !! ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ‘’ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ’’ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΣΑΣ !!).

Από την άλλη, ο μεσιέ Ερντογάν στις 26 Μαρτίου 2006, το παίζει σκληρός και απειλεί ότι, αν δεν κάνετε τζαμί στην Αθήνα, εμείς

Γιοκ για Κύπρο
Γιοκ για Χάλκη
Γιοκ για……..

Τα είχαμε χύμα μας ήρθαν και τσουβαλάτα!

Τον κάναμε, με το θέμα αυτό, ΝΤΑΒΑΤΖΗ όλων των μουσουλμάνων (Πακιστανών, Ινδών, Κούρδων, που νόμιμα ή παράνομα, ζουν και ευημερούν στην Ελλάδα).

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ή ΤΟΥΣ (;)

1 Comments:

At Παρασκευή, Αυγούστου 24, 2007 8:20:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Λίγα τα λόγια για την αφέντρα Ντόρα, εντάξει; Ναι ρε, γουστάρω femdom από την Ντόρα! Τι θεϊκές ποδάρες! Να με ξάπλωνε στις μπουτάρες της και να με καταχέριζε στα οπίσθια. Η πιο βρώμικη φαντασίωσή μου. Μάλλον η πιο βρώμικη είναι femdom με Ντόρα και Κοντολίζα μαζί. Η Ντόρα η γυναικάρα η καθαρόαιμη φοράδα να με καταχερίσει, κι έχει και βαρύ χέρι..., και η black bitch Κοντολίζα να με μαστιγώσει αλύπητα. Αααααααχχχ...

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home