Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2006

ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ………

Γύρω μας συμβαίνουν ‘’πράματα και θάματα’’.
Τι εκτελέσεις αστυνομικών,
Τι σεισμοί, τριγμοί και σεισμοδιαφωνίες,
Τι ντουφεκίδια με 72, 172, 1072 και γω δε ξέρω πόσες σφαίρες, στο κέντρο της ‘’καρδιάς της Ελλάδας’’ και ακόμη να καταλάβουμε τι γίνεται,
Τι αστυνομικοί που κυνηγούν κλεφτοκοτάδες και (αυτό το put the κοτ down slowly, όποιος το σκέφτηκε, είναι πολύ φευγάτος, σωστός), τους συλαμβάνουν,
Τι χιονιάς να δουν τα μάτια μας, και οι ‘’ταγοί’’ να τον επιθεωρούν με τζιμπάκια 4χ4 και με λάστιχα χιονιού, παρακαλώ, έτσι για να μείνει κενή η προειδοποίηση, ότι ‘’όποιος συληφθεί να κυκλοφορεί χωρίς αλυσίδες θα του κόψουμε….. τον…’’ ,
Τι ψευδολωποδητάκιδες, που ζήλεψαν, τους ‘’ταγούς’’ και πήγαν να την... κάνουν με 4/4 και αυτοί, αλλά το …γύρισαν σε HUMMER και βούιξε η Ελλάς όλη για το ΄΄μπάχαλο΄΄ που ΄΄επικρατεί στην Αστυνομίαν και στας Ενόπλους Δυνάμεις΄΄……..

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Ο ΜΠΑΧΤΣΕΣ !!

Και νααα.. οι ΄΄παραθυράκηδες΄΄ να αναλύουν, διαλύουν, επιλύουν το κέρατο το μου το τράγινο, με απίθανες προ-εκτάσεις, επε-κτάσεις και δεν συμμαζεύεται….

ΤΙ ΕΙΝΑΙ (διάβαζε κρύβεται) ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ;

Το δώρο ή το ΖΟΝΓΚ;
(που έλεγε και ο τηλεπαρουσιαστής σε τηλεπαιχνίδι κάποτε, για κάθε πικραμμένο)

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΠΟΣ !!



Ο κύριος Τζακ Στρο

Που πήγε στην Κύπρο,

και στην πάνω και στην κάτω, που έφαγε τα μούτρα του - κοτζάμ Υπουργός Εξωτερικών της Αλβιώνος – από τον Πρόεδρο (με κεφαλαίο Π, γιατί του αξίζει), Παπαδόπουλο (διότι συναντήθηκε με τον άλλο τον ‘’πρόεδρο’’, τον Ταλάτ ντε, στο ‘’προεδρικό’’ γραφείο της πάνω Κύπρου, και δεν τον δέχθηκε μετά ο Παπαδόπουλος, γιατί του είχε μηνύσει, δες τον (τον Ταλάτ) σε ένα ξενοδοχείο βρε αδελφέ, μην τον επισημοποιείς έτσι στη ψύχρα!!

Που ήλθε και σε μας, και τον δεχθήκαμε μετά κλάδων και τυμπανοκρουσιών, και κάναμε και κοινή συνέντευξη, αλλά και γαργάρα την ενέργειά του αυτή!!

Του ρίχτηκαν οι δημοσιογράφοι στην κοινή δήλωση που βγήκε να κάνει με τον έλληνα ομόλογό του είναι αλήθεια σκληρά και κείνος τι είπε:

‘’Πρέπει να σας πείραξαν τα μανιτάρια που φάγατε στο γεύμα σας…’’

Και καλά αυτός, αλλά τα παράθυρα στο γυαλί, οι ‘’ταγοί’’ μας;

ΓΑΡΓΑΡΑ.

Λέω τώρα εγώ που ξεφυλίζω τα παλιά (συνέντευξη του Χρ.Γιανναρά, στην κυρία Μάνια Στάϊκου, στο Εργα και Ημέρες του Κόσμου του Επενδυτή, στις 30-12-2005), μήπως έχει δίκιο ο κ.Καθηγητής, όταν λέει ότι :

‘’… Η εμπορευματοποίηση της πολιτικής έχει καταργήσει τη δημοκρατία και η συνταγματική ΄΄κατοχύρωση΄΄ του πρωθυπουργο-κεντρικού συστήματος έχει σιωπηρά καθιερώσει την απολυταρχία.’’

2 Comments:

At Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2006 1:21:00 μ.μ., Blogger terrangirl said...

Δίκιο έχει με την οκά ο καθηγητής, κι εσύ που τα λες, αλλά ποιος καταλαβαίνει.
Κι αν καταλαβαίνει κανείς (λέμε ΑΝ), είναι διατεθημένος να κουνήσει τα οπίσθια του εκ της πολυθρόνας;

 
At Παρασκευή, Φεβρουαρίου 03, 2006 5:29:00 μ.μ., Blogger ΠΗΓΑΣΟΣ said...

Πρέπει αγαπητή μου terrangirl να προσπαθούμε, ή έστω να τα γράφουμε και όχι ''γράφουμε'' για να ξελαφρώνουμε.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home